Prenumele este obligatoriu!
Numele este obligatoriu!
Prenumele este invalid!
Numele este invalid!
Adresa de email este invalidă!
Adresa de email este obligatorie!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Adresa de email este deja înregistrată!
Parola este obligatorie!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți minim 6 caractere!
Introduceți maxim 16 caractere!
Parolele nu sunt identice!
Vă rugăm să acceptați Regulamentul de Licitare!
Eroare de autentificare. Email-ul sau parola nu sunt corecte!

Cum cumpăr

Cum puteţi cumpăra o operă de artă prin Artmark


La Artmark, procesul prin care puteţi deveni cumpărătorul unei opere de artă este simplu. Echipa noastră de specialişti vă va asista, oferindu-vă toate informaţiile, de la prima intenţie de a achiziţiona artă, până la consultanţă de specialitate în managementul colecţiei dumneavoastră.

1. Aflaţi ce opere de artă sunt oferite spre vânzare la Artmark

 • Cercetaţi cataloagele noastre electronice. Pe site-ul artmark.ro puteţi accesa catalogul online sau descărca în variantă pdf.
 • Vizionaţi expoziţia licitaţiei. Loturile oferite în licitaţie se află expuse timp de cinci zile, înainte de eveniment, între orele 11 şi 21. Vedeţi calendarul licitaţiilor Artmark şi locurile de desfăşurare.
 • Cumpăraţi catalogul tipărit în ediţie de lux de la sediul Artmark, din expoziţia loturilor licitaţiei sau comandaţi-l acasă, scriindu-ne la adresa office@artmark.ro.
 • Contactaţi unul dintre reprezentanţii noştri de vânzări, care vă va prezenta, într-o întâlnire, operele aflate spre vânzare şi vă va familiariza cu modalităţile de participare.

2. Alegeţi modalitatea de participare la licitaţie

 • Participaţi personal la licitaţiile Artmark, bucurându-vă de spectacolul din jurul vânzării operelor şi de cocktailurile organizate în deschidere. Numai în cazul adjudecării este nevoie să completaţi un formular de înregistrare, pe care îl găsiţi pe scaun, alături de paleta de licitare.
 • Participaţi prin telefon, păstrându-vă anonimatul şi fiind conectat cu sala de licitaţie printr-un reprezentant Artmark. Completaţi un formular de participare prin telefon, pe care îl găsiţi pe site-ul nostru sau în cataloagele de licitaţie şi aşteptaţi să fiţi sunat când licitaţia se apropie de lotul de care sunteţi interesat.
 • Trimiteţi o ofertă scrisă, în care specificaţi loturile pe care vi le doriţi şi valoarea maximă pe care sunteţi dispus să o oferiţi. Formularul de participare prin ofertă scrisă se găseşte pe site-ul nostru sau în cataloagele de licitaţie.

  Ambele formulare de participare la licitaţie în absenţă, prin ofertă scrisă sau telefon, trebuie trimise cu cel puţin o oră înainte de începerea licitaţiei, prin email la auctions@artmark.ro sau prin fax la 021.210.30.15.

 • Plasaţi o ofertă online pe site-ul Artmark, introducând preţul maxim oferit, după ce v-aţi făcut un cont şi v-aţi înregistrat. Un reprezentant Artmark va licita pentru dumneavoastră în sală, precum în cazul participării prin ofertă scrisă.
 • Accesaţi Artmark Live pentru a participa prin Internet la licitaţii. Asemenea participanților din sală, vă alegeţi un număr de paletă și aveţi control total asupra deciziilor, la fiecare pas de licitare. Conducătorul de licitație este notificat instantaneu de oferta dumneavoastră, introducându-vă în concurs alături de ceilalți participanți. Pentru a participa la licitații prin Artmark Live este nevoie să vă creaţi un cont.

3. Achitaţi opera achiziţionată

 • Imediat după adjudecare, veţi primi toate informaţiile legate de plată şi livrare de la biroul de achiziţii Artmark, aflat la ieşirea din sala de licitaţie. Trebuie să aduceţi paleta de licitare şi formularul de participare completat.

  Suma totală se calculează pe loc şi cuprinde preţul de adjudecare, taxa de timbru a artiștilor plastici (de 0,5%) şi taxa totală de licitaţie (care include comisionul casei, TVA şi oricare alte taxe asociate tranzacției pe teritoriul României) care variază, în total, între 15% şi 20%, în funcţie de valoarea loturilor adjudecate şi de eventualitatea în care adjudecatarul este membru al clubului Artmark.

 • Puteţi achita cu numerar, card bancar sau transfer bancar, imediat după ieşirea din sala de licitaţie sau în termen de o săptămână de la momentul adjudecării, plata efectuându-se în lei. Consultaţi Regulamentul de licitare pentru informaţii complete.

4. Primiţi opera de artă

 • Imediat după efectuarea plăţii, puteţi intra în posesia obiectului adjudecat în licitaţie, direct din locul în care are loc licitaţia sau ulterior, de la sediul Artmark. Echipa Artmark se va ocupa special de ambalarea sa, pentru ca dumneavoastră să-l puteţi transporta în siguranţă.
 • Artmark oferă servicii de livrare profesionistă a operelor de artă, iar pentru loturi de dimensiuni mari şi achiziţii în valoare de peste 25.000 €, transportul este gratuit.

În situația în care nu puteți participa direct sau preferați să participați de la distanță, completați un formular de licitare prin ofertă scrisă ori prin telefon și transmiteți-l Casei, cu cel puțin o oră înaintea licitației, prin fax +4021 210 30 15 ori email office@artmark.ro (ori puteți să îl depuneți direct la intrarea în sala de licitații).

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citiți mai multe aici.
x