Prenumele este obligatoriu!
Numele este obligatoriu!
Prenumele este invalid!
Numele este invalid!
Adresa de email este invalidă!
Adresa de email este obligatorie!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Adresa de email este deja înregistrată!
Parola este obligatorie!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți minim 6 caractere!
Introduceți maxim 16 caractere!
Parolele nu sunt identice!
Vă rugăm să acceptați Regulamentul de Licitare!
Eroare de autentificare. Email-ul sau parola nu sunt corecte!

Bijuterie

Pornite dintr-o cerere sporită a amatorilor de bijuterii rafinate, licitațiile nișate pe segmentul bijuteriilor unicat, de colecție, purtând semnătura designerilor sau a marilor ateliere europene sunt integrate evenimentelor Artmark, începând din 2010. Licitațiile dedicate Mărțișorului, curentului Art Nouvea, Operelor în argint și Eleganței, culminând cu licitația internațională București-Monaco, au adus în atenția publicului piese rare din segmentul bijuteriei.

Particularitățile bijuteriilor tranzacționate de Artmark sunt: calitatea și povestea pe care o ascund cele mai multe dintre loturile propuse (a se vedea inelul realizat de bijutierul Axel Sedlatzek, în atelierul din Berlin, sucursala firmei elvețiene Bucherer, firmă cu tradiție în comercializarea de ceasuri și bijuterii încă din 1888 – adjudecat cu prețul-record de 47.000 de euro), grija cu care experții noștri selectează piesele și, dată fiind vechimea celor mai multe dintre exponate, atenția cu care fiecare bijuterie este îngrijită, înainte de a fi adusă în atenția colecționarilor (exemplară în acest sens este "Floare de albăstrea", o broşă din aur, atribuită lui Joseph Resch, bijutierul regelui Carol I, adjudecată cu 1.500 de euro).

Experți


Liviu Matei
expert licențiat GIA (Gemological Institute of America)

Consignare și Evaluare


Maria Hirică
Birou consignare Bijuterii

0758 056 118
maria.hirica@artmark.ro

Sales Advisory


Rodica Medrega
Specialist senior - Sales advisory

0756 056 104
rodica.medrega@artmark.ro

Recorduri & vânzări notabile

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citiți mai multe aici.
x