Prenumele este obligatoriu!
Numele este obligatoriu!
Prenumele este invalid!
Numele este invalid!
Adresa de email este invalidă!
Adresa de email este obligatorie!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Adresa de email este deja înregistrată!
Parola este obligatorie!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți minim 6 caractere!
Introduceți maxim 16 caractere!
Parolele nu sunt identice!
Vă rugăm să acceptați Regulamentul de Licitare!
Eroare de autentificare. Email-ul sau parola nu sunt corecte!

Despre Noi

Artmark este prima casă de licitații din România care funcționează la standarde internaționale, un etalon al expertizei, pasiunii și încrederii. Valorile care conduc spiritul Artmark tranformă casa de licitații într-o inițiativă menită să redescopere și să prezerve valorile autentice românești.

Înfiinţată în iulie 2008, Artmark a devenit în scurt timp liderul pieţei de artă din România (aprox. 80%). A organizat până în prezent sute de licitaţii de artă la nivel național, precum și licitații-duplex la nivel internațional, care au pus în vânzare aprox. 35.000 de opere de artă şi obiecte de colecţie. De asemenea, pe lângă activitatea de casă de licitații, proiectul reunește demersuri curatoriale și de promovare a artei românești, plasând în centrul tuturor activităților sale respectul pentru clienți și respectul față de actul artistic.

Artmark este însuși motorul transparenţei pieţei de artă. Încă de la înființare, casa a înregistrat prima licitație de artă românească, primul record, primul tablou de artă românească vândut peste 120k euro. De atunci și până azi a crescut de 10 ori valoarea patrimoniului cultural românesc, material şi imaterial.
Artmark desfășoară anual cca. 40-50 de licitații, majoritatea tematice, adică ansambluri de obiecte de artă și de colecție grupate tematic, în legătură cu o perioadă artistică, o colecție pre-existentă, o utilitate sau o persoană ilustră. Patru dintre acestea sunt principale și poartă denumirea anotimpului în care sunt organizate, fiind concentrate doar pe artă românească valoroasă, indiferent de perioadă ori stil. În zona de artă plastică (pictură, grafică,sculptură), media tranzacțională este de aprox. 2 mii euro per tablou de patrimoniu, iar aprox. 65% dintre piesele de pictură puse în vânzare au prețuri de pornire situate între 300 și 900 de euro.

Casa de licitații Artmark a pus bazele internaţionalizării cotaţiilor artiştilor români, prin raportarea continuă a istoricului tranzacţional către bazele internaţionale de rezultate tranzacţionale, fiind autorul celui mai mare tiraj de carte de artă - peste 1 milion de exemplare puse în circulaţie cu începere din 2008, mai mult decât întreaga piaţă de carte de artă din ţară din ultimii 25 de ani (muzee, galerii, edituri de carte de artă).
Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citiți mai multe aici.
x