Prenumele este obligatoriu!
Numele este obligatoriu!
Prenumele este invalid!
Numele este invalid!
Adresa de email este invalidă!
Adresa de email este obligatorie!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Adresa de email este deja înregistrată!
Parola este obligatorie!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți minim 6 caractere!
Introduceți maxim 16 caractere!
Parolele nu sunt identice!
Vă rugăm să acceptați Regulamentul de Licitare!
Eroare de autentificare. Email-ul sau parola nu sunt corecte!

Institutul de Management al Artei

Institutul de Management al Artei a fost înființat de către Artmark și ArtSociety în 2011 cu scopul de a oferi celor interesați de potențialul pieței de artă posibilitatea de a se informa profesional. Venim în întâmpinarea unui interes relativ proaspăt față de abordarea structurală a pieței de artă, până de curând un domeniu rezervat în exclusivitate utilizatorului pasionat. Urmând modelul marilor case internaționale de licitație, ce organizează cursuri despre mecanismele pieței de artă, Institutul Artmark de Management al Artei organizează sesiuni de cursuri intensive, sesiuni semestriale axate pe managementul artei, cât și sesiuni independente dedicate unor teme de istoria artei românești.

Participând la aceste cursuri ai șansa să te familiarizezi rapid cu organizarea pieței de artă și principalele etape de creație artistică și să înveți direct de la specialiștii din domeniu esențialul de știut pentru a aborda avizat piața de artă.

Cum nicio experiență nu se compară cu cea trăită, pe final nu ne rămâne decât să te invităm să pășești, cu încredere, în lumea artei!

Cursurile IMA. Specialiștii în domeniu îți prezintă mecanismele comerțului cu artă și principalele repere în creația artistică românească. Ai de ales între 3 variante de cursuri intensive de weekend, ce să te ajute să te implici activ pe piața de artă! Înscrie-te aici

Centrul IMA Oferim servicii de cercetare, documentare și expertizare pentru operele tale de artă, în parteneriat cu instituții publice și jucători privați din domeniu. Ai un unic punct de acces către o gamă largă de experți si resurse de informare.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citiți mai multe aici.
x